Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

anjing

  • sato anu boga suku opat jeung daharna daging.
  • Unggal peuting sok kadéngé sora anjing ngagogog.
  • Rabiés nyaéta hiji panyakit nu tépa ti anjing.
  Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.