Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

boga

  • kaasup kana kecap pagawean jelema ngaku aya barang sorangan atawa di batur.
  • Kuring loba cicing di imah sabab teu boga duit jang ongkos ge euweuh.
  • Ari ngaran jelema teu boga mah hese diajak kaditu kadieu.

Tingkatan basaÉdit

  • boga : basa loma
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.