Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

bom

  • senjata perang nu bentukna jiga peluru gede nu gunana keur ngabitukeun jeung ngaruksak lawan atawa hiji tempat, kai panjang anu nyodor ka hareup dina kahar, gorobak, delman, kéréték, jsté.
  • Jepang pernah di bom ku Amerika Serikat.
  • Ulah sok wawanian jeng bombisi cilaka!

Tingkatan basaÉdit

  • bom : basa loma
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.