Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

cara

  • ngaran kadaharan kawas surabi ngan ukuranna leuwih leutik, teu dikalapaan jeung teu diuyahan.
  • kawas, siga atawa dihartikeun sarua jeung hiji hal.
  • Kuring hayang nyonto kahadean cara si Ujang nu teu pernah pipilih ka jelema.
  • Ibu-ibu keur nyarieun cara keur di nu hajatan.
  Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.