Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

jam

  • ngaran kecap panuduh waktu.
  • Jam sabaraha baé kudu bisa siap lamun geus jadi pagawé kantor pamaréntah.
  • Jam wékér nu alus biasana awét tepi ka mangtaun-taun.

Tingkatan basaÉdit

  • jam : basa loma
  Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.