Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

januari

  • ngaran hiji bulan kahiji dina taun Masehi.
  • Unggal bulan Januari biasana sok loba libur nasional.
  • Januari nyaéta salah sahiji laguna Glenn Fredly.
  Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.