Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

kuku

  • anggahota badan panguat teuas dina tungtung ramo
  • Dian dikoét kuku ucing.
  • Barna nagog bari neukteukan kuku.

Tingkatan basaÉdit

  • kuku: basa loma
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.