Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

listrik

  • daya atawa kakuatan anu ditimbulkeun sabab ayana prosés kimia.
  • Mang ujang keur menerkeun listrik.
  • Kuring poho mayar listrik bulan ieu.
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.