Basa SundaÉdit

Citakan:-k a-

  1. miligram. # ringkesan tina tulisan kecap "magnesium" dina kimia;
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.