Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

mi

  1. ringkesan tina kecap emih # angka dua dinu serat kanayagan Sunda: da, mi, na, ti, la, da; # angka tilu dina Serat Kanayagan internasional: do, ré, mi, fa, sol, la, si, do.
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.