Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

mil

  1. ukuran anu jauh di laut atawa di langit; ukuran mil di unggal-unggal nagara mah teu sarua di antarana samil di laut jauhna antara 1,85 km, samil di Inggris kurang leuwih 1,6 km, samil di Rusia kurang leuwih 1,067 km, samil di Jérman, samil di Prancis 4,452 km; tapi rata-rata anu disebut samil téh kurang leuwih 1,5 km
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.