Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

pas

  • manjing, teu leuwih teu kurang, cocog.
  • Meuli baju téh kabeneran meni pas pisan.
  • Dipangmeulikeun sapatu ku Aa meni pas kana haté.
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.