Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

pasar

  • ngaran tempat jelema anu daragang oge loba nu meulina di tempat lega nu geus ditetepkeun di unggal kabupaten, kecamatan, atawa distrik.
  • Pasar di lembur kuring mah aya nu bukana beurang aya oge nu bukana peuting.
  • Pasar Anyar kamari kahuruan gedé tepi ka asup ka berita nasional.
  Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.