Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

raja

  • jabatan atawa posisi pangluhurna di kerajaan jeung nagara di mana posisina turun-temurun.
  • Kamari Raja Arab geus datang ka Indonesia dina silaturahmi jeung presiden.
  • Salian ti presiden, pimpinan nagara bisa ogé raja kawas di nagara Arab.

Tingkatan basaÉdit

  • raja : kecap serapan tina basa Sansekerta
  Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.