Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

ramo

  • anggahota badan tungtung leungeun diwangun ku lima ramo, indung leungeun, curuk, jajangkung, jariji, jeung cinggir.
  • Odi diajar ngitung maké ramo.
  • Odi ngalétakan ramo tas dahar kangkung.

Tingkatan basaÉdit

  • ramo: basa loma
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.