Wiktionary:Kuncén/Pamundut jadi kuncén

Kabeh pamaké aktif Wiktionary nu nyaho kawijakan jeung aturan nu aya di Wiktionary, sarta dipercaya ku komunitas bisa mundut jadi kuncén.

Sarat édit

Saratna mah kasapukan umum baé heula, najan henteu formal. Nu ngajukeun diri jadi kuncén, kedah tos kabuktian sumbanganana ka Wiktionary Sunda: didukung ku warga Wiktionary Sunda.

Carana édit

  • Tulis ngaran anjeun di bagian Pamundut, dihandapeun ieu.
  • Kuncén saterusna baris mindahkeun ka kaca pemungutan sora.
  • Mimiti pemungutan sora.
  • Catetan: Pamaké anu katempona memang henteu meujeuhna jadi pangurus kawas kakara ngagabung, asal-asalan jsb moal dituluykeun ka prosés pemungutan sora sarta baris langsung ditampik.

Pamundut édit

Pamaké:Uchup19 édit

Seja mermanakeun Wiktionary basa Sunda anu kieu lara tunggarana teu aya nu maliré, ku kituna simkuring baris ngajengkeun pamundutan janten kuncén. Pamugi sapukeun, diantos swarana.--Uchup19 (obrolan) 23 Juni 2015 06.44 (UTC)[balesan]

Satuju édit

Teu Satuju édit

Kumabaé édit

Zulf édit

Lantaran teu aya pangurus satempat, kuring badé ngajukeun sorangan jadi kuncén. Mugia kahareupna langkung sae, hatur nuhun 🌴Zulftalk 29 Maret 2024 20.08 (UTC)[balesan]

Satuju édit

Teu Satuju édit

  1. Oppose No. Minorax (obrolan) 29 April 2024 06.26 (UTC)[balesan]

kumabaé édit

Pamundut ditampik édit