Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

abah

  1. Bapa; kolot lalaki
  2. Sesebutan ka nu pantes dipibapa
  Sinonim
  1. aba
  2. abu
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.