Pitulung dasarÉdit

PangbagéaÉdit

NgéditÉdit

Tutumbu Pedaran
Cara ngédit Pangaweruh sarta palanggeran dasar cara ngédit.
Kotrétan Tempat udat-édit di ieu wiki tanpa kudu hariwang dicawad batur.
Mitembeyan éntri anyar Mitembeyan nulis di Wikikamus basa Sunda, ulah asa-asa.
Nulis définisi Cara nuliskeun pedaran ngeunaan hiji kecap atawa éntri.
Kritéria wengkuan Ngeunaan kritéria baku pikeun nambahkeun kecap anyar.
Tata tunda éntri Medar ngeunaan tata tunda baku pikeun unggal éntri Wikikamus.
Tutumbu internal Dimana baé tutumbu bisa dibijilkeun na unggal kaca téh.
Kaca sawala Palanggeran jeung aturan kaca sawala.
Babadamian définisi Mékanismeu babadmian pikeun définisi kecap anu ahéng.

Pitulung tata kecapÉdit

Tata kecapÉdit

Tutumbu Pedaran
Ambahan tata kecap Émbaran ngeunaan ambahan tata kecap.
Wangenan kecap Émbaran ngeunaan wangenan kecap.
Pangwangun kecap Émbaran ngeunaan pangwangun kecap.

Wangun kecapÉdit

Tutumbu Pedaran
Kecap salancar Émbaran ngeunaan kecap salancar.
Kecap rundayan (Émbohan->Nasal) Émbaran ngeunaan kecap rundayan jsb.
Kecap rajékan Émbaran ngeunaan kecap rajékan.
Kecap kantétan Émbaran ngeunaan kecap kantétan.
Kecap wancahan Émbaran ngeunaan kecap wancahan.

Warna kecapÉdit

Tutumbu Pedaran
Kecap barang Émbaran ngeunaan warna kecap barang.
Kecap pagawéan Émbaran ngeunaan warna kecap pagawéan.
Kecap sipat Émbaran ngeunaan warna kecap sipat.
Kecap bilangan Émbaran ngeunaan warna kecap bilangan.
Kecap pancén Émbaran ngeunaan warna kecap pancén.

Pitulung téhnisÉdit

Tutumbu Pedaran
Palanggeran ngédit Wikikamus Pangaweruh sarta palanggeran dasar cara ngédit.
Ngaranspasi Tempat udat-édit di ieu wiki tanpa kudu hariwang dicawad batur.
Citakan Help on writing your first page.
Kategori How to write a dictionary definition.
Wikifikasi Describes the standard criteria for adding new words.